Ez a weboldal tipikusan az a fajta, amire azt szokták mondani, hogy ilyen nincs és mégis van. Azt a bizonyos, mindenkit érintő játékban való hatékony részvételt szándékozik elősegíteni aminek minden ember szereplője.
Az oldalon nincs más teendő, mint virtuálisan kivirágoztatni életünk fáját.

Ehhez hasznos technikai segítséget kaphatunk azáltal, hogy meghatározzuk a célkitűzésinket. Mik azok a dolgok, amik igazán fontosak számunkra az életben. Ezen alternatívák súlyozása után a programhoz adhatunk egy kis motivációt, ami segíti majd fejlődésünket és céljaink elérését.
Majd a tettek mezejére lépve, apró lépésekkel, tettekkel ápolhatjuk fánkat. A lelki világunk építése érdekében, ha eltöltöttünk 3 percet csendben, magunkra koncentrálva a fánk azonnal növekedésnek indul. Persze, akár a pénzügyek területén is érhetünk el eredményeket, állíthatunk be célokat, amikhez napról-napra közelebb kerülünk.
Összességében az oldal lényege, hogy egyszerűen és céltudatosan tegyünk önmagunkért, boldogságunkért. Azoknak az embereknek kifejezetten ajánlott, akik az egyensúlyt szeretnék megtalálni az életükben vagy az önismeret területén szeretnének előrébb lépni. A program emlékeztet a céljainkra és az azok eléréséhez szükséges cselekvésekre.