Linkkatalógus»

Szabályzat

Kérlek, figyelmesen olvasd át az alábbiakat, mielőtt linket küldenél be.


1. Ajánlás beküldéséhez jelenleg (2014. február) nincs szükség sem regisztrációra, sem pedig viszontlinkre. Előbbi talán változhat idővel, utóbbi biztosan nem fog.

2. Adsense-safe oldalakat várunk a Linkedin.hu-ra, tehát szexet, warezt, tiltott szerencsejátékokat, rasszizmust illetve törvénybe ütköző tevékenységet bemutató honlapok ajánlásait nem áll módunkban elfogadni. Ugyanígy törölni fogjuk a nagyon rossz minőségű, félkész oldalak ajánlásait is.

3. A beküldött linkek elbírálásánál szubjektív szempontok is szerepet kapnak, ezt vedd figyelembe, mielőtt beküldöd az ajánlást. (Eláruljuk: egy jó minőségű szolgáltatást nem fogunk kidobni csak azért, mert a beküldő neve nem tetszik vagy mert féltékenyek vagyunk.)

4. Egy oldal egy alkalommal kerülhet fel az adatbázisunkba, ezt aldomainnel vagy aloldallal sem lehet megkerülni. Egy ajánlás egyetlen linket tartalmazhat.

5. Jó hírünk, hogy cserébe az a link lehet főoldali vagy deeplink is.

6. Az ajánlás szövege legyen egyedi, azaz máshol ne találjuk meg a neten, ellenkező esetben az ajánlásod törlésre kerül. A terjedelem minimum 800 karakter, maximum 2000. Stilisztikailag nem vagyunk maximalisták, de értelmes szöveget várunk, kulcsszóhalmozás nélkül. A Google Translate-es automata fordítások anno még viccesek voltak egy picit, ma már nem érdemes untatni vele bennünket. 

7. Egy ajánlás egy kategóriába kerülhet be, igyekezz a lehető legrelevánsabbat választani. Ha nincs olyan, ami neked kellene, használd az Egyéb kategóriát és ha szükséges, elképzelhető, hogy készítünk neki egy újat. Ha nem akarod ezt kivárni, az ajánlással egyidejűleg írj az info kukac linkedin pont hu címre vagy a Kapcsolat formon üzenj, mi pedig meglátjuk, mit tehetünk érted. Adj meg legalább egy címkét is az ajánlásnál.

8. A linkedin.hu magyar nyelven ír, elsősorban magyar felhasználóknak, így főleg magyar nyelvű honlapokat várunk a kínálatba. Külföldi lapokkal kapcsolatban érdemes először dobni egy üzenetet, jó okokkal és jó minőségű oldalakkal meggyőzhetőek vagyunk.

9. A szabályokat meglehetősen szigorúan vesszük, de a kommunikációra nyitottak vagyunk. Ha kérdésed, kérésed merül fel az ajánlással kapcsolatban, üzleti ajánlatod van, linkszöveget módosítanál, stb, akkor írj nekünk e-mailt a fentebb már említett címre, vagy használd a Kapcsolat formot.

10. Ha a fenti szabályzatot nem sikerül betartani, az ajánlásod egy laza egérmozdulattal átadjuk az enyészetnek. Köszönjük a megértéseteket és a figyelmet!