A juharszirup különösen egészséges édesítő, amit cukorbetegek is használhatnak. A szintetikus édesítőszerekkel ellentétben nagyon sok előnnyel rendelkezik, mert 100%-ban természetes, így nem terheli a szervezetet betegségeket előidéző anyagokkal. A juhar szirup a fehér és barna cukorral, de még a mézzel és az agávéval szemben is győztesen kerülhet ki az összehasonlításból. Ez főleg kicsi kalóriatartalmának és glikémiás indexének, illetve a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok hatékonyságának köszönhető.
A juharszirup nagyon erős antioxidáns, serkenti az immunrendszer működését, megóv a kórokozókkal és gyulladásokkal szemben. A juharszirup magas ásványi anyag tartalommal bír, ennek köszönheti legértékesebb tulajdonságait. Alkalmazhatjuk az izmok egészséges állapotának fenntartásához és helyreállításához, a csontok erősítéséhez, az immunrendszer serkentéséhez és gyulladások ellen is.
A juhar szirup antioxidáns alkotóelemei hasonlóan intenzívek, mint a bogyós gyümölcsökben lévők. Küzdenek a szervezetet több oldalról támadó szabadgyökökkel szemben, ezáltal meg tudják akadályozni a szív- és érrendszeri betegségek, illetve a rák kialakulását is. Juharszirup receptek és vásárlás házhozszállítással weblapunkon!