Az about.me ötvözi az önéletrajz és a saját weboldal előnyeit és létrehoz egy könnyed, minőségi egyszerű saját profilt a weben. Az oldal nem csak üzleti, de személyes felhasználásra is alkalmas, hiszen számos olyan lehetőséget kínál, amely révén megmutathatjuk kik is vagyunk. Külsőre mindezt a mai kornak megfelelő, elegáns közegbe helyezi.

 

Azon túl, hogy jelenlétet biztosít az internet hálójában még a további kapcsolatfelvétel lehetőségét is megadja a  személlyel vagy a vállalkozás tulajdonosával.  Mindezek mellett név, lakhely szerint kereshetünk meg valakit és nem kell hozzá regisztráció, sőt megosztás révén továbbíthatjuk saját vagy valaki más profilját.

Az e–mail cím megadásával és a közösségi platformok egy helyre gyűjtésével segít, hogy hatékonyan menedzseljük „magunkat”. Rögzíthető egy személyes szöveg ami teljesen kötetlen, lehet bemutatkozás, hitvallás, meggyőződés vagy akár üzleti bemutató. Természetesen a klasszikussá vált, eddigi iskolák is rögzíthetők, mint egy önéletrajz esetében.

Egy ilyen online profil segíthet egy jobb munka megtalálásában, érdemes kipróbálni, hiszen mindenki örömmel látná, ha munkahelyek keresnék meg  színvonalas ajánlatokkal. Azoknak is hasznos akik nem akarnak weboldal készítés nehézségeibe fogni, itt minden adott hozzá, hogy összegyűjtsd és egy helyre koncentráld minden webes tartalmadat. Több hozzá hasonló oldal található az online világban, de minőségében és komplexitásában mindenképpen az elsők között szerepel!