Az előtakarékosság mindannyiunk elemi érdeke, mégis csak kevesen élnek vele. Az Előtakarékosság.hu-n részletesen tájékozódhat egy kiváló lehetőségről. Megbízható megtakarítási forma, amivel megszerezheti a szükséges összeget lakásfelújításhoz, lakáskorszerűsítéshez, illetve lakásvásárláshoz vagy lakásbővítéshez is.

Nehéz manapság igazán biztonságos befektetést találni. A megrendült gazdasági helyzet és az ide-oda ingadozó árfolyamok nem könnyítik meg az előtakarékosság iránt érdeklődők dolgát. A fix kamat tervezhetőséget jelent, ráadásul kamatadó sem terheli. Megtakarított forintjai mellé akár 30%-os állami támogatást szerezhet, ami biztosan jól jön majd. A lakás-előtakarékosság úgy segít Önnek céljai elérésében, hogy közben nem ró extra terheket, és a valuta árfolyamok ingadozása sem veszélyezteti a megtakarításait.

A hitelek sok esetben a családok mindennapjait befolyásolják, hiszen hosszú távú anyagi terhet jelentenek. Az elotakarekossag.hu abban az esetben is segít, ha egy kedvezőtlen hitelfelvétel árnyékolta be az ingatlan vásárlását,hiszen van lehetőség hitelkiváltásra . Ebben az esetben állami támogatással kombinált, forint alapú hitelre tudja átváltani amely törlesztőrészlete fix.

A weboldal kedvező, lakáscélú kölcsönt nyújt ami főként az alacsony keresettel rendelkezők számára fontos, de természetesen mivel alanyi jogon járó állami támogatásról van szó bárki élhet a lehetőséggel. Ugyan nem szabad felhasználású hitelről van szó, de számos alternatíva kínálkozik a felhasználásra. Válassza az OTP stratégiai partnerét!