Az eredeti Gentleman Magazine-t Edward Cave alapította Londonban 1731-ben, azzal a szándékkal, hogy szellemi táplálékot nyújtson a kor arra érdemes művelt közönségének. A magazin mind külföldi, mind hazai szinten egyedülállónak mondható. A Gentleman.hu a magazin online változata.
 
A honlapon a nyomtatott verzió néhány cikkje mellett számos prémium szolgáltatással találkozhatunk. Megtalálunk mindent amire egy luxust kedvelő férfinak vagy netán nőnek szüksége lehet. A luxusjacht-tól a legmodernebb autókon keresztül az elegáns magánrepülőkig mindenről olvashatunk az oldalon. A cikkekben Magyarország véleményformáló és elismert szerzői osztják meg nézeteiket az olvasókkal.

Az oldalon megismerheti a mai trendeket a minőségi órák világában és lélegzetelállító autó csodák között válogathat. A vérbeli férfiakat érintő témák lehető legszélesebb skáláját kínálja amibe ha beleolvas, máris hatalmába keríti egy egyedi hangulat. Művészet, érzékiség, dizájn, stílus és értékek vagyis minden amire egy úriembernek szüksége van!
Látogasson el Ön is a Gentleman.hu-ra, hiszen minden férfiban ott rejlik a gentleman, kortól és életstílustól függetlenül.