A mákolaj a csontok egészségéért rendszeres fogyasztásra ajánlott már 30 éves kor felett. A megelőzés a leghatékonyabb megoldás a csontritkulás esetében is, ehhez is felhasználhatjuk a mákolaj jótékony hatásait. Azonban azoknak, akik már kénytelenek szembenézni ezzel a mozgást nehezítő problémával, szintén jelentős előnyöket tartogat. A hidegen sajtolt mákolaj a csonttömeg csökkenését ásványi anyagaival megállítja és segít, hogy a csontok regenerálódni tudjanak. Ehhez magas kálcium, magnézium és foszfor tartalmával járul hozzá, tehát fogyasztásával teljesen természetes tápanyagokkal kezelhetjük a csontritkulást. Mákolaj a csontok egészségéért megvásárolható weboldalunkon! Hogy a mákolaj mire jó, azt hosszan lehet sorolni. Mivel sokféle tápanyagot tartalmaz, a szervezet legkülönbözőbb pontjain érezteti áldásos hatásait. A hidegen sajtolt mákolaj nagyon jó forrása az egészséges telítetlen zsírsavaknak, melyek jót tesznek a szívnek és az ereknek. Ha rendszeresen fogyasztjuk, csökkenti a trombózis és az embólia kockázatát, természetes kezelési módként alkalmazhatjuk magas vérnyomás és koleszterinszint ellen. Az őrségi mákolaj tiszta forrása a csontok számára fontos tápanyagoknak. Bioaktív kötésben tartalmazza őket, így a szervezet számára könnyen hasznosíthatók és hatékonyabbak a csontritkulás megelőzésében. Több információ és rendelés: Mákolaj.hu