A beemail.hu weboldal kifejezettem üzleti célú felhasználása jellemző, hiszen az oldal lényege, hogy gyorsan, egyszerűen és hatékonyan tudjunk kommunikálni sok emberrel elektronikus levél formájában.

A beemail rendszerén keresztül akár 100 000 hírlevél kiküldése is megvalósítható egy időpontban, különböző e-mail címekre, pár gombnyomás segítségével. A legtöbb esetben reklám tartalmú levélről van szó amellyel valamilyen termék vagy szolgáltatás promócióját vagy széles körű ismertetését célozzák meg.  Az edm helyes és hatékony felépítéséről számos információt találnak az érdeklődők az oldalon.

A levél küldés, tömeges e-mai küldés még mindig nagyon népszerű a cégek, vállalkozások körében is ami persze nem jelenti azt, hogy egy szimpla információ továbbításra ne lehetne használni.
A reklámozás, marketing meglehetősen összetett dolog, de abban abszolút egyetérthetünk, hogy az alapja a sikeres kommunikáció amelyhez az e-mail sablonok is hozzásegítik a felhasználókat. Itt is a sikeres eladás és a forgalom növekedése a fő szempont amit egy jól célzott, esztétikus és meggyerő levél révén akár napok alatt elérhet bárki.

A hirdetés sok esetben zavarja az embereket akkor, ha rosszul megfogalmazott vagy túl intenzív, viszont a rendszer segítségével a részletes statisztikák alapján további következtetések vonhatók le az egyes kiküldések hatékonyságáról. Ha egy cég vagy vállalat sok potenciális vásárlót szeretne megcélozni, akkor ezt az eszközt vagyis az e-mail marketinget is érdemes alkalmazni a többi reklámozási forma mellett.

Csak regisztrálni kell és akár óriási tömegeket is megmozgathat!