A sporthirado.hu a sport témakörével foglalkozó weboldalként célja, hogy informálja látogatóit a legfrissebb sport hírek, események megtörténtéről. A fő típusok amik külön rovatot is kaptak például a foci, tenisz, kosárlabda, kézilabda és az autó-motor.

Talán az egyik legnépszerűbb mind közül a labdarúgás ahol aktuális hírek mellett olyan nagy csapatokról olvashatunk mint az AC Milan, Juventus vagy a Real Madrid. Tehát, ha a napi foci hírek érdekelnek ezt az oldalt a kedvencek közé kell tenned! Természetesen a bajnokok ligája, mint az egyik legnépszerűbb versenysorozat mindig kiemelt figyelmet kap az olvasók részről és ezen a weboldalon ráadásul hozzáértő tippeket is kaphatunk akár a BL döntők részleteiről is.

Új hírek gyakran futnak be a kerékpár sport világából is. A bicikli a legtöbb ember számára egy közkedvelt tárgy, gyorsan eljuthatunk vele bárhová és még izgalmas sport is, biciklizni szinte mindenki szeret. A bringa rovatban a biciklizés szerelmesei találhatják meg a legújabb információkat akár a Tour De France verseny részleteiről is.

A sportfogadás valóban nyereséges szórakozási forma lehet amelyről az ide látogatóknak nem kell lemondani, hiszen információkat kaphatunk közvetve a napituti.blogger.hu-ról az egyes versenyek, mérkőzések állásáról, a versenyzők teljesítményéről.

A vizilabda és a kajak-kenu témáról szívesen írnak a sporthirado.hu-n mivel ezek a magyar sportok igazán sikeresek. A cikkek között találhatunk autó vagy motor sportokat bemutató illetve forma1 témakörével foglalkozóakat is. Azoknak akik már megunták a sporthíreket, tippeket és a formula1 történéseit vagy unják a videó, fórum, galéria élményeit megvásárolhatják a webshop kínálatából a kedvenc csapatuk logójával ellátott mezét vagy minőségi foci cipőt is vehetnek.