A book.hu az ország egyik legnépszerűbb online könyvesboltja. A hatalmas választékból megtalálhatják a maguknak valót kicsit és nagyok. Egyszerű keresőrendszerével pillanatok alatt kiválaszthatja a legmegfelelőbb könyvet. Az olvasnivalón kívül számos hanganyagot, CD-t, DVD-t, hangoskönyvet is találhatnak, és kényelmesen megrendelhetnek az érdeklődők.

A művek széles választékának megfelelő áttekintése érdekében sokféle szűrési szempont alapján kereshetjük ki kedvencünket a webáruházban. Természetesen a kedvező áron megszerezhető, olcsó könyveket külön menüpontokban találjuk annak érdekében, hogy nehogy lemaradjunk egy akcióról. Az új kiadványokról sem kell lemondania senkinek, hiszen aki megadja elérhetőségét annak a book.hu értesítést küldd a legújabb sikerkönyvek könyvrendelési lehetőségéről amint elérhető az oldalon.

A tematikus tagolás azoknak kedvez akik egy-egy típusból válogatnak szívesen, vannak akik a romantikus regények vagy a krimi megszállottjai. A gasztronómia iránt érdeklődőknek válogatott, jobbnál-jobb szakácskönyvet kínál a book, hogy a régóta áhított recept segítségével a sütemények legfinomabbjaival örvendeztethesse meg szeretteit bárki.

Az újdonságok mellett a régi klasszikus és népszerű írók alkotásait is megtalálhatjuk az online vásárlás alkalmával. Ha itt böngészünk, bizonyára találunk bőven válaszokét Stephen King, Agatha Christie, Vavyan Fable vagy J. K. Rowling alkotásai közül.

A megvásárolt árut átvehetjük személyesen, vagy postai úton. Ha a postázást választjuk időt és energiát spórolunk magunknak, hiszen egészen az ajtónkig szállítják a megrendelt könyvet, ajándékot vagy CD-t. Az oldalon lehetőség van utánvételes és bankkártyás fizetésre.

A book.hu segítségünkre van abban is, hogy tudjuk épp merre jár a megrendelt csomagunk. Ha igényt tartunk az ingyenes SMS szolgáltatásra, üzenetet küldenek, ha a csomag a futárszolgálatnál van, vagy a személyes átvételi helyre került.