Létezik olyan kellemetlen szituáció, amikor átcsapnak a fejünk felett a hullámok és a megszervezni kívánt esemény káoszában már nem látjuk a napot. Ebben az esetben elkeseredetten próbálhatjuk újra felvenni a történések fonalát vagy választhatjuk a trello.com ingyenes szolgáltatásait.


A menedzselés gyerekjátéknak tűnik, még akkor is, ha már a fentebb említett szituációba kerültünk.  A manager program lehetőséget ad arra, hogy meghatározzuk a projekt egyes fázisait vagyis, hogy mi az elképzelés, mit hajtottunk már végre, milyen feladatok vannak folyamatban és végül, de nem utolsósorban mi az amit el kell még végezni. Koordinálhatóvá válnak az egyes részfolyamatok és nyomon követhető akár a legkomplexebb rendezvényszervezés kihívása is mindamellett, hogy a kitűzött célok határidejét is tartani tudjuk.
Lenyűgöző grafikai környezetben, több tagot hozzárendelve menedzselhetjük a megvalósulást. Talán még akkor is jól jöhet, ha esküvőre készülünk, hiszen így nem felejtünk el semmit. Közvetlen kapcsolattartást tesz lehetővé, hogy legközelebb talán nevetve vállaljuk a  projektvezetés feladatkörét.