Itt egy remek oldal ami minden kellő információval kapcsolatban ellát minket a böngészőnkkel kapcsolatban. Miután beírtuk a böngészőnk címsávjába az oldal URL-jét és ütöttünk egy entert, egyből meg is kapunk szinte minden fontos információt a böngészőnkről.

Haladjunk balról jobbra (az első két kockára később térünk rá): böngészőnk nevét és verziószámát; milyen operációs rendszeren futtatjuk a böngészőnket; mekkorára van állítva a képernyőnk felbontása; látható a megnyitott oldal megjelenített felbontása; a használt színmélységet; kezelni tudjuk-e a javascriptet, a flash-t és a sütiket; megjeleníti az IP címünket; tartózkodási helyünket; továbbá azt is, hogy be vagyunk-e jelentkezve Facebook, Google plus, vagy Google fiókunkba.

yourbrowser

Az utolsó előtti kocka átirányít minket egy oldalra, ahol ingyenesen 2 hétig tudjuk ellenőrizni, hogy oldalunkat eltudják-e érni a világhálón keresztül. Viszont két hét után már fizetnünk kell a szolgáltatásért. Az utolsó pedig csak informatív jellegű a számunkra.

Az első kockára kattintva újra megjeleníthetjük az adatokat - ha esetleg valami változott volna -, a másodikban pedig a programról kapunk információkat, beléphetünk illetve be tudjuk magunkat regisztrálni, ha több információra lenne szükségünk az esetleges fejlesztésekkel kapcsolatban és a kapcsolatot is fel tudjuk venni az oldal fejlesztőivel, ha szeretnénk.